Mitä antaa valmistujaislahjaksi? 50-300 euron suosituimmat kellot

Valmistujaislahjaa miettiessä tulee usein eteen epätoivo. Varsinkin silloin, kun ei halua mennä siitä mistä aita on matalin, ja iskeä vastavalmistuneelle kouraan rahaa. Mitä antaa valmistujaislahjaksi? -No miksipä ei antaisi jotain, joka kestää aikaa ja samalla myös näyttää sitä. Rannekello on nykyään myös nuorempien ihmisten suosima asuste ja näin ollen varteen otettava vaihtoehto. Käymme tässä artikkelissa läpi halvempien hintaluokkien kelloja, jotka sopivat hyvin lahjaksi eikä kuormita lahjabudjettia liiaksi.

Valmistujaislahjan hinta määrittyy usein monesta tekijästä, joista ehkä tärkeimpänä se, kuinka läheinen juhlakalu on kyseessä. Usein kun kyseessä on oma sukulainen, on käteislahjat normaalisti 50-100 euron tietämillä, joten sillä rahalla ei arvokelloja pahemmin ostella. Jos taas kyseessä on esimerkiksi oma lapsi tai muuten läheinen ihminen, niin vain taivas on kattona lahjan arvossa.

Valmistujaislahjaksi alle 100 euron kello

100 eurolla saa jo jos jonkinlaista kelloa. Lähes poikkeuksetta nämä kellot ovat kvartsikelloja, sillä mekaaniset koneistot maksavat paljon enemmän. Kvartsikellot ovat varmatoimisia ja vaativat vain vähän huoltoa, sillä paristojen vaihto 2-3 vuoden välein tulee olemaan laadukkaan kvartsikellon suurin huoltotoimenpide.

Jos lahjaa on maksamassa vain yksi henkilö, on 100 euroa jo melko paljon joillekin. Toki kelloja löytyy paljon myös halvemmasta hintaluokasta, kuten esimerkiksi 50-80 euron kelloja sivuillamme on listattu yli 500 erilaista. Suosittuja tämän hintaluokan kelloja ovat esimerkiksi monet klassikko-statuksen omaavat Casiot. Casion digitaaliset vintagekellot sopivat kaikille sukupuoleen katsomatta ja ovat ajattoman tyylikkäitä. Värivaihtoehtoja on monia ja kokojakin löytyy niin sirolle, kuin jykevämmällekin ranteelle.

Analogisten kellojen puolella sivustomme suosituimpana hintaluokan kellomerkkeinä löytyy mm. Festina, Q&Q, Timex ja Invicta. Valinnanvaraa analogisella puolella on paljon: minimalistisen tyylikkäitä pukukelloja, kronografeja tai vaikkapa sukelluskelloja.

Suomalaiselta puolelta löytyy tietenkin monien rakastama Leijona -tuotemerkki, jonka valikoimassa on kattavasti alle 100 euron hintaisia kelloja.

Valmistujaislahjaksi 100 – 300 euron kello

Jos lahjaa on ostamassa useampi henkilö, voi olla hyvä idea laittaa kelloon rahaa hieman enemmän kiinni, jolloin kellon laatu alkaa olemaan jo huomattavasti parempi.

Naisten kellojen puolella suosituimpia merkkejä ovat Citizen, Furla, MondaineTommy Hilfiger, Michael Kors ja Akribos XXIV

Miesten kellojen puolella listan kärkipäästä löytyvät: Ingersoll, Citizen, Invicta, Festina, Seiko ja Boss

100 – 300 euron hintaluokasta alkaa löytymään erittäin paljon eri vaihtoehtoja, joten valinta voi olla vaikea. Suosituimpien kellomerkkien ostaminen voikin olla viisasta, kunhan vain valitsee tyylillisesti lahjan saajalle sopivan kellon. Vastavalmistuneet eivät välttämättä ole ennen kelloja käyttäneet, joten on tärkeää, että kello on mieleinen jotta se saa ranneaikaa tulevaisuudessa.

Aiheeseen liittyviä kelloja: