S.U.F Helsinki

suf helsinki paroni

Paroni

suf helsinki myrsky

Myrsky

180

Tietoa valmistajasta S.U.F Helsinki

S.U.F Helsinki on suomalaisen kelloseppä Stepan Sarpanevan perustama kellomerkki, jonka kellot ovat laadukkaista osista valmistettuja automaattikelloja, eli ne toimivat ilman paristoja ottamalla talteen käden liikkeistä syntyvää energiaa.

Kellojen design ammentaa vaikutteita suomalaisuudesta ja suomalaisesta historiasta ja ne ovat kaikki yksilöityjä ja käsin koottuja Helsingissä. Verkkokaupasta löytyy tarina jokaisen kellomallin takaa.

Koneistot kelloihin valmistetaan Sveitsissä: Myrskyssä ja Paronissa on käytössä Soprod A10 automaattikoneisto ja Vetehinen pitää sisällään Eterna 3901A automaattikoneiston. Lisäksi Vetehisen kellon rungon valmistusmateriaalina on käytetty suomalaista terästä.

S.U.F Helsinki on suosittu kellomerkki harrastajien keskuudessa niin Suomessa kuin maailmallakin, ja kellojen pienet tuotantomäärät takaavat sen, että kellon arvo ei ainakaan laske ostamisen jälkeen. Erityisesti Limited Edition -kellomallit ovat himoittuja, sillä niiden valmistusmäärät ovat rajattuja ennalta päätettyihin määriin.

Kellojen hinnat alkavat 2500 eurosta, joka kattaa perusmallit Myrskystä ja Paronista. Lisäksi valikoimaan kuuluu musta DLC -päällystetty malli Myrskystä, sekä valkoisella kellotaululla varustettu Myrsky. Vetehistä löytyy neljässä eri värissä, joista jokainen on rajattu 26 kappaleen tuotantomäärään.