Rakenna oma rannekello Nordgreenillä

rakenna oma rannekello

Nordgreen on tanskalainen kellomerkki, jonka skandinaavien tyylin kellot miellyttävät varmasti monien suomalaisten silmää. Heidän nettikaupassaan on myös toiminnallisuus, rakenna oma rannekello heidän sivuillaan suuresta määrästä eri elementtejä. Kauppa tarjoaa ilmaiset toimitukset ja on vain englanninkielellä. Löydät suunnittelusivun täältä

Rakenna oma rannekello – pohjamallit

Kukapa ei haluaisi päättää itse miltä kello omassa ranteessa näyttää? Tämä on tehty Nordgreenillä helpoksi, sillä heidän verkkokaupan suunnittelusivut on helppokäyttöiset ja niiden avulla pystyt itse valitsemaan kellomallin, kellon koon, kuoren ja kellotaulun värin ja minkälainen ranneke kelloon tulee. Kellon rannekkeissa on valittavana muutamia erilaisia metallirannekkeita  ja nahkarannekkeisiin vaihtoehtoja on useampia ja löytyypä vaihtoehdoista myös vegaanisia ”nahkarannekkeita”.

Kellomallista riippuen kuoren koko vaihtelee 28:sta aina 42 millimetriin saakka, joten rakentaminen onnistuu niin pienille kuin isommillekkin ranteille. Tällä hetkellä valittavana on viisi erilaista kellomallia:

  • Pioneer: Kronografi päivyrillä 42mm kuorella. Tämä malli on voittanut vuonna 2020 Kansainvälisen Red Dot muotoilupalkinnon.
  • Philosopher: Päivyrillä varustettu pelkistetty kellotaulu, jonka ulkokehän kaltevuus tuo hieman kolmiuloitteisuutta ja näyttävyyttä kellolle. Koot: 36mm ja 40mm.
  • Native: Edellisestä vielä pelkistetympi versio jonka kellotaulu on tasaisella pohjalla, jonka ansiosta kellon paksuus on yllä mainittuja kelloja ohuempi. Koot: 28, 32, 36 ja 40 mm
  • Unika: Naisellisempi kellomalli, jonka kellotaulu on erittäin minimalistinen ja korvakkeet lähtevät tyylitellysti kellokuoren ylä- ja alaosista keskitetysti. Koot:  28 ja 32mm
  • Infinity: Philosopherin tyylinen ulkokehän kaltevuus joka on hieman pehmeämpi. Saatavilla vain 32 millisellä kuorella.

Rakenna oma rannekello – muut toiminnot

Kellonrakennustyökalussa on myös se hyvä ominaisuus, että kellon ulkoasu päivittyy nähtäväksi jokaisen valinnan jälkeen, joten voit askarrella kelloasi ja nähdä lopputuloksen samanaikaisesti. Jos esikatselu ei jostain syystä päivity, sen saa yleensä päivittymään seuraavan valinnan kohdalla.

Kuoren värivaihtoehtoja löytyy neljä: hopea, ruusukulta, kulta ja harjattu tumma teräs

Koska eri kellomallit eroavat koossa toisistaan, on varsinkin metallirannekkeissa hieman vaihtelua riippuen minkä mallin päälle kelloasi alat rakentamaan. Kaikkiin on tarjolla mesh-ranneke, mutta muut vaihtoehdot riippuvat sitten jo koosta: isompiin kelloihin tarjolla on 3- ja 5-linkkistä ranneketta ja pienempiin taas ketjuranneke.

Jotta valinnanvaraa olisi tarpeeksi myös kellon saadessasi, tarjoaa kauppa 15% alennuksen kun otat lisärannekkeen ja 20% kun otat kaksi.