Tässä kaikki sivuiltamme löytyvät kellomerkit.

 

88 Rue Du Rhone

88 Rue Du Rhone tarjoaa omien sanojensa mukaan Sveitsiläistä laatua budjettihintaan ja siinä he osuvat oikeaan. Kellot ovat muotoilultaan ja tyyliltään klassisen tyylikkäitä ja ne pitävät sis... Lue lisää ja selaa kelloja.

A. Lange & Söhne

Aarni

Aarni on suomalainen kellomerkki, jonka kellot on valmistettu ympäristöä kunnioittaen suurimmaksi osaksi puusta. Koneisto ei tietenkään puisena toimi, joten se on tilattu sveitsiläiseltä Rondal... Lue lisää ja selaa kelloja.

Accurist

Adidas

Adidas on kaikille tuttu kolmen raidan urheiluvaatteistaan. Adidaksen kellot käyttävät tuota kuosia myös hyväkseen ja se on monessa kellossa läsnä. Kellot ovat sporttisia ja suurimmaksi osaksi ... Lue lisää ja selaa kelloja.

adidas Originals

Adidas Performance

Akribos XXIV

Alexander

Alpina

Alpina on kelloja valmistaja geneveläinen perheyritys, jonka tuotteet tunnistaa kellotaulussa olevasta punaisesta kolmiosta. Alpinalla on jo 130 vuoden kokemus kellojen valmistamisesta ja se oli ensi... Lue lisää ja selaa kelloja.

Alpinestars

AMY VERMONT

Andreas Osten

Animal

Armani Exchange

Audemars Piguet

AVI-8

Aviator

BABISTA

Ball

Barbour

Bateren & Co

Bauhaus

Baume & Mercier

Bell & Ross

Ben Sherman

Bering

Blancpain

Boccia

Braun

Kodintekniikastaan tunnettu Braun valmistaa tietenkin myös rannekelloja. Ja niitä se valmistaa samalla varmalla otteella ja laadulla. Rannekelloissa yhdistyy saumattomalla tavalla Braunin pitkät pe... Lue lisää ja selaa kelloja.

Breguet

Breil

Breitling

Breitling on vuonna 1884 sveitsiläisen Léon Breitlingin perustama arvokelloja valmistava kellomerkki. Se on yksi harvoista vielä itsenäisenä toimivista sveitsiläisistä luksuskellomerkeistä. ... Lue lisää ja selaa kelloja.

Briston

Bruno Sohnle

Bulova

Burberry

Calvin Klein

Camden Watch Company

Cannibal

Caravelle New York

Cartier

Casio

Casio on vuonna 1946 perustettu elektroniikkalaitevalmistaja, joka on tunnettu rannekellojensa lisäksi esimerkiksi laskimistaan ja elektronisista musiikki-instrumenteista. Osassa kelloista ulkoasu on... Lue lisää ja selaa kelloja.

Cerruti

Certina

Chanel

Character

Chopard

Christian Paul

Citizen

Citizen on japanilainen vuonna 1918 perustettu kellomerkki, joka on yksi maailman suurimmista. Monet Citizenin kellot ovat yhdistelmiä analogisesta ja digitaalisesta kelloista, eli niin kutsuttuja... Lue lisää ja selaa kelloja.

CLUSE

Coach

Continental

Corum

CT Scuderia

Daniel Wellington

Daniel Wellington on ruotsalainen kellomerkki, jonka kellot ovat minimalistisen tyylikkäitä. Merkin nimi sai alkunsa perustajan tavattua matkoillaan brittiläisen herrasmiehen, joka oli nimeltään ... Lue lisää ja selaa kelloja.

Danish Design

Davosa

De Motu

Depth Charge

Detomaso

Diadora

Diemer Highlights

Diesel

Disney

DKNY

Doctor Who

Dreyfuss & Co.

Ebel

Edelzeit

Elliot Brown

Elysee

Emile Chouriet

Emporio Armani

Eone

Esprit

Eterna

EverSwiss

Ferrè Milano

Festina

Fiyta

Fossil

Fossil on yhdysvaltalainen kellomerkki, joka on tunnettu nuorekkaasta ilmeestään, sopusuhtaisista hinnoistaan ja laadukkaista tuotteistaan. Kuten monella muullakin edullisemman hintaluokan kellom... Lue lisää ja selaa kelloja.

Frederique Constant

French Connection

G-Shock

Gant

Gant on nykyään sveitsiläisomisteinen kellomerkki, joka alunperin perustettiin Yhdysvalloissa ukrainalaisen siirtolaisen Bernard Gantin toimesta vuonna 1941. Gant valmistaa kellojen ohessa vaatt... Lue lisää ja selaa kelloja.

Garmin

Gc

Glycine

Go Girl Only

Golden Style

Gucci

Gucci ei liiemmin esittelyjä kaipaa ainakaan muotimaailmaa tuntevien keskuudessa. Sen valmistamat kellot ovatkin enemmän koruja kuin ajannäyttäjiä, vaikka siinäkin tehtävässä ne onnistuvat hy... Lue lisää ja selaa kelloja.

Guess

Hamilton

Harley Davidson

Henry London

Holler

Hublot

Hublot on vuonna 1980 perustettu sveitsiläinen arvokellomerkki, jonka perusti italialainen Carlo Crocco. Nykyään yritys on osa ranskalaista LVMH -konsernia (LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton SE). ... Lue lisää ja selaa kelloja.

HUGO

Hugo Boss

Hugo Boss Orange

Hype

Ice-Watch

Ingersoll

Ingersoll on yksi Yhdysvaltojen vanhimmista kellomerkeistä. Sen perustivat veljekset Robert H ja Charles Ingersoll. Vuonna 1892 he kehittivät laadukkaan kellonvalmistuslinjaston, jonka avulla he ... Lue lisää ja selaa kelloja.

Invicta

Jo vuonna 1837, kun Invicta perustettiin, oli sen mottona valmistaa laadukkaita kelloja järkevään hintaan. Tänäkin päivänä tuo sama periaate pitää ja laajasta valikoimasta löydät kelloja k... Lue lisää ja selaa kelloja.

Iron Annie

ISEE

IWC

IWC eli International Watch Company on sveitsiläinen arvokellovalmistaja Schaffhausenin kaupungissa. Yrityksen perusti yhdysvaltalainen Florentine Ariosto Jones vuonna 1868. Hän perusti ensimmäisen... Lue lisää ja selaa kelloja.

Jack Wills

Jacques Lemans

Jaeger LeCoultre

JDM Military

Jean Paul Gaultier

Jean Pierre

Jorg Gray

Jorg Gray Signature

Joules

Junghans

Junkers

Just Cavalli

Kahuna

KALEVALA

Kartel Scotland

Kenneth Cole

Kennett

Kulta-Center

Laatukoru

Lacoste

Laimer

Lambretta

Lambrettan juuret juontavat legendaariseen skootteri-valmistajaan, josta se on saanut inspiraationsa. Kelloissa haetaan sitä vapauden tunnetta, minkä ihminen saa ajellessaan huolettomasti skootteril... Lue lisää ja selaa kelloja.

Lars Larsen

Larsson & Jennings

Le Blanc

Leijona

Lifemax

Limit

Links of London

LLARSEN

Locksley London

Longines

Lorus

Lotus

Louis Erard

Luminox

Magnetic Balance

Marc by Marc Jacobs

Marc Jacobs

Marea

Martian

Maserati

Maurice Lacroix

Meister Anker

Meistersinger

Michael Kors

Michel Herbelin

Mockberg

Mondaine

Montblanc

Movado

Muhle Glashutte

MVMT

Nautica

Nixon

Nixon on kellomerkki, minkä valikoimasta todellakin löydät persoonallisuutta. Värejä on kymmeniä, materiaalivaihtoehtoja on lukemattomasti, tyylejä loputtomasti. Nixonin rannekelloista löydät... Lue lisää ja selaa kelloja.

Nomos Glashütte

Obaku

Olivia Burton

Omega

Omega, oikealta nimeltään Omega SA, on sveitsiläinen arvokellovalmistaja. Vuonna 1848 perustettu Omega on tunnettu monista merkittävistä virstanpylväistä; se valmisti ensimmäisen iskunkestäv... Lue lisää ja selaa kelloja.

Orient

Orient kellot valmistaa japanilainen Orient Watch Company, joka perustettiin Tokiossa vuonna 1950. Nykyään se on Seikon omistuksessa. Orient kellot voivat olla joko mekaanisia tai kvartsikelloja.... Lue lisää ja selaa kelloja.

Oris

Vuonna 1904 Paul Cattin ja Georges Christian perustivat Hölsteinissä tämän laadukkaita mekaanisia kelloja valmistavan kellomerkin. Nykyään valmistaja ei tee lainkaan kvartsikelloja, vaan on kesk... Lue lisää ja selaa kelloja.

Oxygen

Panerai

Panzera

Patek Philippe

Paul Hewitt

Paul Hewitt on Pohjois-Saksasta ponnistava kello- ja koruvalmistaja, jonka meriaiheiset kellot on kaikki käsin tehtyjä. Kellot käyvät läpi tarkan saksalaisen laatuvalvonnan, joten jokainen kel... Lue lisää ja selaa kelloja.

Paul Smith

Philipp Plein

Pierre Lannier

Pocket-Watch

Polar

Police

Police kellot ovat erityisen tunnettuja yksilöllisestä designistaan ja eritoten monissa malleissa olevista kolmesta pienemmästä kellotaulusta. Toinen huomattava tyyli on isot kellonaikaa näyttäv... Lue lisää ja selaa kelloja.

Polo Ralph Lauren

Pook Watches

Pulsar

Puma

Q&Q

Q&Q Quartz on tunnettu hintaansa kalliimman näköisistä kelloista. Hinnan ei kuitenkaan kannata antaa hämätä, sillä kellot ovat myös hintaansa nähden laadukkaita. Q&Q:n kellot ovatk... Lue lisää ja selaa kelloja.

Rado

Rado on erityisen tunnettu innovatiivisesta suunnittelustaan ja kestävistä, poikkeuksellisista, materiaalivalinnoistaan. Myös Rado on kotoisin kellojen kotimaasta sveitsistä ja sen historia ulottu... Lue lisää ja selaa kelloja.

Raymond Weil

Raymond Weil on yksi monista sveitsiläisitä luksuskelloja valmistavista kellomerkeistä. Poikkeuksena perinteisiin sveitsiläisiin luksuskellomerkkeihin, se perustettiin vasta vuonna 1976 Raymond We... Lue lisää ja selaa kelloja.

REC

Reebok

Regent

Return Label

Rivage

Roamer

Monien muiden sveitsiläisten kellovalmistajien tapaan, myös Roamerin historia ulottuu 1800-luvun loppuun. Roarmer perustettiin vuonna 1888 Fritz Meyerin toimesta ja se valmisti aluksi vain osia kell... Lue lisää ja selaa kelloja.

Roberto Cavalli by Franck Muller

Rodania

Rodania Swiss

Rolex

Maailmankuulut Rolex kellot Sveitsiläinen Rolex -kellomerkki perustettiin Lontoossa vuonna 1905 saksalaisen Hans Wilsdorfin & Alfred Davisin toimesta nimellä Wilsdorf and Davis. Rolex ... Lue lisää ja selaa kelloja.

Rotary

Royal London

Royana

S.U.F Helsinki

S.U.F Helsinki on suomalaisen kelloseppä Stepan Sarpanevan perustama kellomerkki, jonka kellot ovat laadukkaista osista valmistettuja automa... Lue lisää ja selaa kelloja.

Salvatore Ferragamo

Scuderia Ferrari

Sector

Seiko

Seiko on Tokiossa Kintaro Hattorin vuonna 1881 perustama kellomerkki. Se alkoi tuottaa Seikosha-nimisiä kelloja vasta vuonna 1892. Liiketoiminta ennen sitä keskittyi perustajan oman K. Hattori kel... Lue lisää ja selaa kelloja.

Seiko Astron

Sekonda

Sekonda on ollut yksi Iso-Britannian parhaiten myyviä kellomerkkejä jo parinkymmenen vuoden ajan. Ja miksipä ei olisi, sillä laadukkaat ja hinnaltaan edulliset kellot sopivat tilanteeseen kuin til... Lue lisää ja selaa kelloja.

Shinola

Sinn

Skagen

Skagen ponnistaa Tanskasta samaa nimeä kantavasta merenrantakylästä. Kellojen lisäksi Skagen on tunnettu koruistaan ja laukuistaan. Yhteistä kaikille yrityksen tuotteille on pelkistetty design... Lue lisää ja selaa kelloja.

Slipstream

Smart Turnout

So & Co New York

Spinnaker

Star Wars

Storm

Storm Black

Strand

Stührling Original

Stührling Original on amerikkalainen kellomerkki, jonka juuret juontavat aina 1800-luvulle asti, jolloin Max Stührling Sr valmisti kelloja Sveitsissä. Kellomerkki syntyi uudelleen vuonna 1999 Maxin... Lue lisää ja selaa kelloja.

Superdry

Suunto

Swarovski

Swarovski on tunnettu erityisesti kristalleista. Yritys valmistaa rannekellojen lisäksi myös koruja ja muita asusteita, joissa se käyttää kristallia. Mielenkiintoista Swarovskin kelloissa on s... Lue lisää ja selaa kelloja.

Swatch

Swatch on sveitsiläinen kellomerkki, joka perustettiin vuonna 1983 Nicolas Hayekin toimesta. Se on osa The Swatch Groupia. Kellot ovat hintaluokaltaan edullisia, ja halvimmat ovatkin vain muutaman... Lue lisää ja selaa kelloja.

Swiss Eagle

Swiss Military

SWISS MILITARY BY CHRONO

Swiss Military Hanowa

Hanowa on sveitsiläisen Hans Nollin vuonna 1963 perustama kellomerkki, jonka sisarmerkki Swiss Military Hanowa perustettiin vuonna 1990. Kellot on valmistettu vain Sveitsissä tehdyistä laadukka... Lue lisää ja selaa kelloja.

TAG Heuer

TAG Heuer on vuonna 1860 perustettu Sveitsiläinen kellovalmistaja. TAG Heuer tunnettiin kuitenkin vuoteen 1985 asti pelkällä Heuer nimellä, kunnes saudiarabialainen TAG (Techniques d'avant-garde) ... Lue lisää ja selaa kelloja.

Tateossian

Ted Baker

Thomas Earnshaw

Thomas Sabo

Thomas Sabo on saksalainen Laufissa vuonna 1984 perustettu kellomerkki, jonka valikoimaan kuuluu myös paljon koruja ja kauneustuotteita. Kelloja Thomas Sabo alkoi valmistamaan vuonna 2009, ja kai... Lue lisää ja selaa kelloja.

Timberland

Timex

Timex on legendaarinen vuonna 1854 perustettu kellomerkki Yhdysvalloista, jonka nykyisin omistaa hollantilainen holdingyhtiö Timex Group B.V. Alunperin nimeä Waterbury Clock Company kantanut yhtiö... Lue lisää ja selaa kelloja.

Tissot

Tissot on monen muun laatumerkin tapaan sveitsistä. Yritys on perustettu vuonna 1853 ja se kuuluu nykyään Swatch Groupiin. Tissot tunnetaan muunmuassa ensimmäisenä yrityksenä, joka aloitti tasku... Lue lisää ja selaa kelloja.

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger on yksi maailman tunnetuimmista muotisuunnittelijoista, ja hänen perustamansa nimikkobrändi valmistaa totta kai myös rannekelloja. Rannekelloja löytyy tyyliltään hillittyjä ja r... Lue lisää ja selaa kelloja.

Tommy Jeans

ToyWatch

Triwa

Triwa (Transforming the Industry of Watches) on vuonna 2007 perustettu ruotsalainen kellomerkki, jonka kelloissa yhdistyy klassinen ja nykyaikainen pohjoismainen design. Triwa valmistaa rannekello... Lue lisää ja selaa kelloja.

Tudor

TW STEEL

U-Boat

U-Boat kellot valmistetaan Italian Toscanassa ja ne ovat sataprosenttista käsityötä. Tämä arvokellomerkki käyttää tuotteissaan vain parhaita raaka-aineita, kuten hiilikuitua, kultaa ja titaani... Lue lisää ja selaa kelloja.

Ulysse Nardin

Union Glashuette

UNKNOWN

UNLTD

UNOde50

US Polo Association

Verb

Versace

Versus by Versace

Versus Versace

Victorinox

Legendaarinen Victorinox on parhaiten tunnettu Sveitsin armeijan linkkuveitsistään, mutta yritys valmistaa myös niiden lisäksi esimerkiksi keittiöveitsiä, laukkuja ja tietenkin rannekelloja. Yri... Lue lisää ja selaa kelloja.

Victorinox Swiss Army

Vivienne Westwood

VOUTILAINEN X LEIJONA

Welder

Wenger

WeWOOD

William L 1985

Wittnauer

WOLF

Woodford

Xiaomi

Ykköslahjat

Zadig & Voltaire

Zenith

Zeppelin