Päättyvän vuoden 2019 suosituimmat kellot

Vuosi 2019 alkaa lähenemään loppuaan ja onkin aika laittaa nippuun rannekello.fi:n kulunut vuosi kellojen osalta. Kelloja myytiin sivustomme kautta satoja ja hintahaarukka vaihteli aina parin kympin Casioista monen tonnin Cartiereihin. Voi siis ilman sen suurempia tutkimuksia todeta, että kävijöitä sivuillamme löytyy laidasta laitaan.

Suosituimmat kellomerkit vuonna 2019

Suosio perustuu tietenkin tilausmääriin, joka taas tarkoittaa sitä, että halvemman hintaluokan kellot dominoivat tätä tilastoa. Lähestulkoon kaikki top 10 kellomerkit ovat hintaluokaltaan suurin piirtein 100 euron tietämillä. Poikkeuksiakin löytyy, kuten Casio ja Hamilton: Casion parin kympin klassikot pitävät pintansa vuodesta toiseen, mutta yllättäen Hamiltonin automaattikellot ovat tänä vuonna olleet haluttuja 300+ euron hintaluokassa.

Tässä kymmenen kärki rannekello.fi:ssä:

1. Invicta 

Invictan loistava hinta-laatu-suhde on siivittänyt sen jälleen vuoden suosituimmaksi kellomerkiksi. Vaikka suurin osa heidän kelloistaan onkin 100 euron hintaluokassa, on kelloja mennyt myös muista hintaluokista.

2. Emporio Armani

Hieman yllättäen Emporio Armani löytyy sijalta kaksi. Armanin Classic -kellomalli on ollut yksi vuoden suosituimmista malleista mustalla kellotaululla ja teräskuorella.

3. Casio

Casio on kestomenestyjä näillä listoilla, sillä valmistajan kellot ei paljoa kukkaroa kevennä ja varmatoimiset kvartsikoneistot jaksavat näyttää aikaa pitkään.

4. Stührling Original

100-200 euron hintaluokassa olevat Stührling Originalin kellot ovat tehneet kauppansa. Liekö syynä se, että koneisto on usein automaattinen ja hinta kvartsikellon suuntainen?

5. Michael Kors

Michael Kors on listalla ensimmäinen valmistaja, jonka naisten kellot ovat olleet erityisen suosittuja. Toki valikoimasta löytyy paljon myös tyylikkäitä miesten kelloja.

6. Hamilton

Hamiltonin automaattikellot ovat tänä vuonna olleet haluttuja 300+ euron hintaluokassa. Varsinkin Khaki -malliston kellot ovat löytäneet uusia omistajia hyvin.

7. Swiss Military

Swiss Militaryn laadukkaat kvartsikellot ovat löytäneet yleisönsä myös hyvin. Ja miksipä ei olisi, sillä sveitsiläinen kello reilulla 100 eurolla ei kuulosta hassummalta.

8. Diesel

Dieselin futuristisen näköiset kronografit ovat olleet tänä vuonna yllättävän suosittuja. Suuret ja näyttävät kellot eivät varmasti jää ranteessa vähälle huomiolle.

9. Hugo Boss

Noin 200 euron hintaluokkaa edustavat Hugo Bossin kellot ovat aina varma valinta. Kysymys kuuluukin: maksaako näissä kelloissa eniten Hugo Bossin logo?

10. Victorinox

Vielä mahtuu yksi sveitsiläinen listalle! Laatu näkyy taas hinnassa, sillä hintaluokka on 200 – 400 euron paikkeilla. Saatavana on niin kvartsi- kuin automaattikoneistoilla varustettuja kelloja.

Näiden listauksien jälkeen voi siis todeta, että halpojen kellojen lisäksi myös hieman tyyriimmät kellot alkavat tehdä yhä enemmän kauppansa markkinoilla.

Nyt alkaa olemaan jo myöhäistä tilata jouluksi kelloa verkkokaupoista, joten jos kelloa vielä pukin konttiin haluaa, on syytä ottaa jalat alle ja kohti kivijalkakauppoja.

Ei muuta kuin hyvää joulua ja uutta vuotta! Palataan vuonna 2020 taas asiaan!

Aiheeseen liittyviä kelloja: