Vuoden Kelloalan Yritys 2021 ⭐⭐⭐⭐⭐ Yli 3000 Arvostelua

Limited Edition
Osta asiakaspalvelun kautta

King Seiko Automatic Limited Edition SPB365

2 100,00 €
Tilaustuote
Tuotenumero
SPB365J1
Osta nyt. Maksa 30 päivän sisällä. Lue lisää

 Ilmainen toimitus yli 50€ tilaukselle    100 päivän tyytyväisyystakuu    Virallinen jälleenmyyjä

Lisätietoja
TuotenumeroSPB365J1
BrändiSEIKO
Takuu24kk
KenelleMiehille
TuoteryhmäRannekello
MateriaaliRuostumaton teräs
KoneistoAutomaatti
Rannekkeen materiaaliRuostumaton teräs
Rannekkeen väriHarmaa
Kellotaulun väriRuskea
Kuoren halkaisija37mm
Kuoren muotoPyöreä
Kuoren väriHarmaa
LasiSafiirilasi
Vesitiiviys100M
MallistoSeiko Watch Salon, King Seiko

110th Anniversary LIM ED 6R31

King Seiko tekee kunniaa syntymäpaikalleen ja juhlistaa 110-vuotiasta Japanin ensimmäistä rannekelloa.

Kintaro Hattori avasi liikkeen Ginzaan kellojen myyntiä varten vuonna 1881 ja aloitti näin Seikon historian. Hänen yrityksensä valmisti Japanin ensimmäisen rannekellon vuonna 1913 ja on siitä lähtien kehittänyt kellonvalmistusta käsityötä ja tekniikkaa yhdistellen.

Tänä vuonna Seiko juhlistaa 110-vuotista taivaltaan rannekellon valmistuksessa, jonka johdosta julkaistaan sarja muistokelloja, mukaan lukien tämä uusi King Seiko, joka ammentaa inspiraationsa Seikon rikkaasta teknologia- ja suunnitteluperinnöstä. King Seikon vintagevaikutteisen sarjan paluu nähtiin noin vuosi sitten, ja se on valloittanut nopeasti kelloharrastajat ympäri maailmaa sen tarkkojen linjojen, ranneistuvuuden ja perinteikkään muotokielen myötä.

Uuden King Seikon kellotaulu on saanut inspiraationsa Tokion Kameidon alueelta. Ensi silmäyksellä liukuvärjätty taulu leikittelee upeasti valolla, mutta lähempi tarkastelu paljastaa muotoilun, joka on saanut inspiraationsa perinteisestä japanilaisesta geometrisesta kuviosta, joka tunnetaan nimellä ’Kikkoumon’, joka perustuu kilpikonnan kuoren kuusikulmaiseen muotoon. Japanilaisessa kulttuurissa kilpikonna symboloi pitkäikäisyyttä ja vaurautta sekä kilpikonnamainen muoto yhdistetään myös samurai-soturien haarniskaan, merkiten voimaa ja voittoa. Kikkoumon on myös vihjaus King Seikon 1960 -luvun alkuperästä – Jokien ja purojen saartama Kameidon alue Tokiossa on paikka, jossa ensimmäiset King Seikot syntyivät. Tämä paikka tunnetaan myös nimellä kilpikonnasaari.

© 2024 Kulta-Center Oy | Kaikki oikeudet pidätetään | Olavinkatu 53, 57100 Savonlinna | Puh. 044 7575 000 | Y-tunnus: 0166661-3