Vuoden Kelloalan Yritys 2021 ⭐⭐⭐⭐⭐ Yli 3000 Arvostelua

Baume & Mercier Clifton Baumatic MOA10551

3 550,00 €
Vain 1 jäljellä
Varastossa Toimitusaika 1-2 arkipäivää
Tuotenumero
MOA10551
Osta nyt. Maksa 30 päivän sisällä. Lue lisää

 Ilmainen toimitus yli 50€ tilaukselle    100 päivän tyytyväisyystakuu    Virallinen jälleenmyyjä

Lisätietoja
TuotenumeroMOA10551
BrändiBAUME & MERCIER
KenelleMiehille
TuoteryhmäRannekello
MateriaaliRuostumaton teräs
KoneistoAutomaatti
Rannekkeen materiaaliRuostumaton teräs
Rannekkeen väriHarmaa
Kellotaulun väriHarmaa
Kuoren halkaisija40mm
Kuoren muotoPyöreä
Kuoren väriHarmaa
LasiSafiirilasi
Vesitiiviys50M

Baume & Mercier Clifton MOA10551 on moderniin tarpeisiin luotu minimalistinen rannekello, joka taipuu niin arkeen kuin juhlaankin. Sen vaaleanharmaa fumé-taulu on omin silmin nähtynä niin vangitsevan kaunis, että kuvien on mahdotonta välittää sen koko kauneutta.  Ällistyttävän tasapainoisesta taulusta huomaa, että jokainen taulun yksityiskohta on tarkoin harkittu. Klassisen sirot osoittimet sekä indeksit on hiottu juuri oikean muotoisiksi korkeinta ammattitaitoa käyttäen. Lähes kaikista Clifton-malleista löytyvä kellon keskelle sijoitettu ristikko tuo tauluun symmetriaa sekä erottaa sen massasta: tämä Clifton on paljon enemmänkin kuin vain mitäänsanomaton mielikuvitukseton pukukello. Taulua suunnitellessa on symmetriaan kiinnitetty huomiota: sekä taulun ylä- että alaosasta löytyy tasan kaksi riviä tekstiä ja vielä lähes samassa mitassa.

Ulkoisesti upean B&M Cliftonin koneisto ei sekään vertailussa kalpene, kellon käynnistä vastaa nimittäin laadukas valmistajan in-house koneisto, automaattinen Baumatic BM13-1975A COSC. Sen käyntivara on huimat 5 päivää tai 120 tuntia. Lukema on merkittävä, sillä useimpien automaattikoneistojen käyntivara on noin 2-3 päivän luokkaa. Koneiston laadukkuudesta kertoo jotain sekin, että se on saanut COSC:in kronometrisertifikaatin. Koneiston on siis havaittu säilyttävän tarkkuutensa pitkien aikojen ajan erinäisissä asennoissa sekä lämpötiloissa. Läpinäkyvän takakannen ansiosta voit ihastella koneiston millintarkkaa käsityöjälkeä omin silmin. Samaan aikaan modernin mutta ajattoman pukukellon suunnitteleminen ei ole helppo tehtävä, mutta Cliftonit ovat loistoesimerkki siitä, että se on toteutettavissa. 

Kolhuilta ja muilta vaaroilta kelloa suojaa laadukas heijastamattomalla pinnoitteella päällystetty safiirilasi. Kooltaan tämä ajannäyttäjä on sopusuhtaiset 40mm leveä ja paksuudeltaan vain 11mm. Kompaktin kokonsa ansiosta kello sujahtaa huomaamattomasti kauluspaidan hihan alle, eikä sitä välillä edes huomaa pitävänsä ranteessa. Vesitiiviyttä tältä Cliftonilta löytyy 50 metriin asti. Eheän kokonaisuuden kruunaa tyylikäs teräsranneke. Tällä mallilla B&M lyö pöytään monipuolisen pukukellon tai astetta formaalimman arkikellon vastustamattomassa paketissa, joka tarjoaa huippuluokan materiaaleja sekä viimeistelyä kohtuuhintaan.

© 2024 Kulta-Center Oy | Kaikki oikeudet pidätetään | Olavinkatu 53, 57100 Savonlinna | Puh. 044 7575 000 | Y-tunnus: 0166661-3